Silikónové formy V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty.

Podkategórie

  • Flexipad 30x17,5 cm

    Profesionálnd silikónové formy zn. Paderno. Rozmery 17,5 x 30 cm (zodpovedá GN 1/3 alebo 1/4 veľkosti pekárskej normy 60 x 40 cm). Praktické a funkčné, ideálne na mrazenie alebo pečenie, vhodné aj do mikrovlnnej rúry. Môžu byť použité v teplotnom rozpätí od -60°C do +260°C. Ľahko sa oddeľujú, nelepia sa a nepotrebujú žiadnu prípravu. Vhodné aj na umývanie v umývačke. Vyrobené v súlade s medzinárodnými predpismi pre styk s potravinami. 

  • Tortové formy Flexipad

    Profesionálne silikónové formy zn. Paderno. Praktické a funkčné, ideálne na mrazenie alebo pečenie, vhodné aj do mikrovlnnej rúry. Môžu byť použité v teplotnom rozpätí od -60°C do +260°C. Ľahko sa oddeľujú, nelepia sa a nepotrebujú žiadnu prípravu. Vhodné aj na umývanie v umývačke. Vyrobené v súlade s medzinárodnými predpismi pre styk s potravinami. 

  • Pavoni Formasil

    Made in Pavoni® Italy. 60x40 cm.

  • Pavoni Pavoflex

    Made in Pavoni Italy.

  • Demarle Flexipan Origine

    V roku 1989 francúzska spoločnosť Demarle predstavila revolučné flexibilné formy Flexipan®. O rok neskôr na Európskej výstave v Paríži Flexipan® vyhrali cenu za najinovatívnejší výrobok roka. Odvtedy formy Flexipan® zmenili spôsob práce v potravinárskom priemysle. Flexipan® sú vyrobené z kombinácie sklolaminátu a silikónu. Vďaka tomu sú formy flexibilné a majú nepriľnavé vlastnosti. Formy majú dlhú životnosť, je ich možné použiť asi 2500 krát. Formy Flexipan® nemusíte vymazávať a vždy budete môcť vybrať výrobky z formy bez poškodenia. Formy môžu byť použité v teplotnom rozpätí od -40°C do +280°C. 

  • Demarle Flexipan...
  • Demarle Flexipan Air

    Nepriľnavé vlastnosti Silform® od Demarle sú vhodné pri zmrazovaní, kysnutí alebo pečení chrumkavého, ale aj mäkkého pečiva. Sú dostupné v rôznych tvaroch, ako rožky, mini bagety, malé sendvičové pečivo, jemné rožky, panini, focaccie... Tieto silikónové formy môžu byť použité na akomkoľvek druhu roštov alebo plechov. Pri použití v teplovzdušných rúrach sa odporúčajú perforované hliníkové plechy, aby bol zabezpečený optimálny prenos tepla. Silform® môžu byť použité pri teplote od -40°C do +280°C.

  • Demarle Flexipan Air...

    Niektoré formy Silform® od Demarle boli vyvinuté špeciálne pre odpaľované pečivo. Vďaka okrúhlym alebo podlhovastým tvarom je výroba odpaľovaného pečiva jednoduchá a výrobky sú rovnomerne kalibrované. Odpaľované pečivo, ktoré ma prirodzene vláčnu textúru kĺže a dokonale zapadne do Silform® foriem. Odpaľované pečivo nie je potrebné glazovať alebo škrabať. Po vybratí z rúry bude hotové pečivo dokonale rovné a hladké na povrchu. Vďaka nepriľnavému povrchu Silform® je vyklápanie bezchybné. Spodná strana je svetlá a čistá, čo znamená, že odpaľované pečivo je pripravené na zdobenie. 

  • Martellato Fruit Jelly